flag de eu flag sig fb realmet   sig gplus realmet sig youtube realmet

РЕАЛМЕТ започва своята бизнес дейност през 2002 година като рециклираща компания, която се занимава със събиране, съхранение и транспортиране на различни видове отпадъци, главно черни и цветни метали, пластмаса, хартия и стъкло.

През 2006 година ние започваме да проектираме и произвеждаме мултилифт контейнери, с цел задоволяване потребностите на нашата компания. В следващите години, в отговор на множество запитвания от наши немски партньори, както и нарастващите нужди на рециклиращата индустрия, ние разработихме и пуснахме на пазара широка гама контейнери за мултилифт и лифтдъмпер системи, които днес намират приложение в почти всички области на човешката дейност и основно в сектори като строителство, управление на отпадъци, рециклиране, транспорт и логистика, селско стопанство и др.

Благодарение на нашият екип от квалифицирани специалисти и служители, постепенно успяхме да се утвърдим като водещ производител на мултилифт и лифтдъмпер контейнери в страната. Днес, 90% от нашата продукция е за износ за страни от Европа, основно за Германия, Белгия, Австрия, Швейцария, Люксембург, Италия, Гърция и Румъния.

Нашите контейнери се проектират и произвеждат в съответствие с Европейските норми и стандарти в областта. „Реалмет МСС Иновейшън Груп” ЕООД притежава ефективна Система за Управление на Kачеството, отговаряща на изискванията на Международния стандарт ISO 9001:2015.

В допълнение към производствената ни гама от стандартни контейнери ние осъществяваме и индивидуални решения и поръчки. В работа си ние се концентрираме изцяло върху нашите клиенти и техните потребности и ги подкрепяме по най-добрия начин с нашите квалификации и опит.

Просперитетът и динамичното развитие на нашата компания се дължи на тясното сътрудничество с нашите клиенти, непрекъснатото следене на тенденциите в областта и благодарение на усилията, способностите и готовността за разрешаване на проблеми на нашите служители.

Нашите основни предимства са:

Практически ориентирано мислене с помощта на най-съвременните продукти за 2D и 3D проектиране и визуализация, бързина и точност в изпълнението на поръчката, индивидуално отношение към всеки клиент и неговите потребности. Високо качеството на атрактивни цени.

Ако не можете да намерите конкретен продукт, моля да се свържете с нас, за да можем да обсъдим възможността за производство по поръчка на продукти, които отговарят на вашите специални изисквания.

Ние постигаме удовлетвореност, когато успеем да отговорим на Вашето търсене.

За РЕАЛМЕТ

Ние сме специалисти в проектирането, производството и реализацията на метални контейнери за мултилифт и лифтдъмпер системи. В допълнение към производствената ни гама от стандартни контейнери ние осъществяваме индивидуални решения и поръчки.

Свържете се с нас

България, София – 1113,
ул. Фредерик Жолио Кюри 2
office@realmet.com
тел./факс: + 359 2 872 05 02
мобилен: + 359 879 60 70 41

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ